جمتیاز به دنبال هم تیمی در بخش نویسندگی و تولید محتواست، اگر به این کار علاقمندید یا متخصص ما به کمک شما نیاز داریم.

فرآیند نویسندگی در جمتیاز به این صورت که فایل رزومه، مورد ۴ لیست زیر(پیشنهاد دستمزد) و یک نمونه از کارهای خودتون(اگر تجربه و اطلاعات کافی ندارید لطفا نمونه ای از محتواهای تولید شده سایت آماده کنید) رو برای ما به ایمیل [email protected] ارسال کنید، کمتر از ۷۲ ساعت با شما تماس میگیریم و جلسه مصاحبه اسکایپ تنطیم میکنیم.
جهت آشنایی بیشتر با شرایط کار لطفا اطلاعات زیر رو مطالعه کنید.

جمتیاز میخواد با کمک شما به بزرگترین سایت امتیازدهی و نظرسنجی ایران تبدیل بشه برای این هدف روی مهارت و تخصص شما حساب کردیم. امیدواریم جمتیاز در سال آینده به قدری رشد کنه که همه ما بهش افتخار کنیم..

  1. حداقل محتوای تولید شده در ماه ۱۰ و حداکثر ۳۰ مطلب می باشد.
  2.  با توجه به توانایی های اعضای تیم امکان ارائه سهام و پیشرفت های کاری در دراز مدت نیز وجود دارد.
  3. امکان توسعه شبکه ارتباطات در توییتر و لینکدین (تبدیل شدن به اینفلوئنسر)خواهید داشت پس با انتشار نتایج تحقیقات در توییتر و لینکدین در این مسیر حرکت کنید.
  4. پرداخت به ازای هر مطلب حدود ۵۰۰ کلمه ای نظر گرفته شده که نیاز به ارائه پیشنهاد دستمزد از سوی شماست.
  5. فرآیند تولید محتوا شامل
    – تحقیق و استخراج فاکتورهای کیفی: لیست فاکتورهای کیفی مورد نظر در ۲ قالب فاکتورهای قابل امتیاز دهی و فاکتورهای غیر قابل امتیاز دهی (مواردی که اعلام وجود یا عدم وجودش کفایت می کند برای مثال وجود قابلیت تاکسی اشتراکی تیپسی لاین در تاکسی های آنلاین)
    – همفکری و نهایی کردن فاکتورهای کیفی
    – ارزیابی شرکت ها و امتیاز دهی
    – تولید محتوا(ساخت پروفایل شرکت ها) و بارگذاری در سایت می باشد. نمونه ای از محتوا ها علی بابا
  6. ساختار صفحات محتوا
    • تب معرفی: معرفی خدمات شرکت در یک جمله
    • تب معرفی کامل: معرفی کامل شرکت و جایگاهش در بازار، تاریخ تاسیس، مالکیت خود شرکت یا داشتن زیرمجموعه، شرح فاکتورهای کیفی با جزییات نتایج بررسی، ویژگی ها یا افتخارات یا سوابق منفی شرکت
    • فاکتورهای کیفی:  در ۲ قالب فاکتورهای قابل امتیاز دهی و فاکتورهای غیر قابل امتیاز دهی
    • استفاده از لوگو png و دو الی سه تصویر مربوط به بنر های شرکت.
  7. تقریبا تمام عملیات از طریق دورکاری انجام می شود و مگر در شرایط خاص که نیاز به جلسه حضوری باشد.
  8. اصل بی طرفی در بررسی و امتیاز دهی شرکت ها یکی از نکات مهم و کلیدی خواهد بود، حتی زمانی که نویسنده تجربه شخصی از کسب و کار مورد نظر داشته است و حتما می بایست به نکات مثبت و منفی موجود اشاره کند.
  9. حدالامکان از صفت های ترین استفاده نشود مگر در مواردی که اختلاف بسیاری با شرکت های دیگر وجود دارد.
  10. برای کسب و کارهایی که امکان بررسی غیر حضوری نیست به این صورت عمل شود که صفحه با اسم تجاری بدون امتیاز یا توصیف ساخته می شود و منتظر نظرات و کامنت های مصرف کنندگان می باشیم و این نظرات می بایست به تعداد ۵ برسد که براساس همین نظرات، نویسنده جمتیاز شرح را در صفحه پروفایل خدمات یا شرکت مورد نظر درج میکند و همچنین در توضیحات اعلام میکند که تحلیل ارائه شده بر اساس گزارش و نظرات مصرف کنندگان این کسب و کار می باشد.